BBG Girls – Kiket érdemes követni, ha átalakulnál?

Ahogy az előző bejegyzésekben, úgy ebben is a BBG mozgalomról és az átváltozásokról esik szó. Bemutatjuk a BBG Community-t és két magyar követőjét, akik tökéletes példaképek lehetnek számodra.

Mi az a BBG?

A fogalmat már az előző bekezdésben tisztáztuk, most egy kicsit mélyebben szeretnénk bemutatni a mozgalmat és történetét.

2014 jött létre a BBG – The Bikini Body Training Guide – amelyet Kayla és Tobi hoztak létre. 12 hetes edzésprogram, amely napi 28 perc mozgást javasol, valamint kötelező olvasmányokat. A programot elkezdőkből és a már sikeresen alkalmazókból áll a BGG Community, amely a weboldalon és egy mobil appon keresztül segíti a közösség tagjait, akik akár földrajzi elhelyezkedés alapján is megtalálhatják a legoptimálisabb csoportot.

Legyél te is közösség része, regisztrálj még ma: https://www.kaylaitsines.com/pages/bbgcommunity

Erdélyi Fanni – i: __fanniiii

Weboldal: https://mylifeasacoffeeaddict.wordpress.com/

Fanni instragram fiókját találtuk meg először, ahol azzal szembesültünk, hogy a 3 fő motívum, amit fel lehet ismerni: az a mozgás, az egészséges étkezés és a divat/nőiesség. Hasonló kép tárul elénk, ha a blogját is megnézzük. Mindenhonnan sugárzik az erő, a magabiztosság és elhivatottság.

Az instragram fiókon jól látszik, hogy nem ma kezdte a self brandinget, amit a lejobban a 939 bejegyzés és 12,9 ezer követő erősít meg. Ezt a tudatosan felépített követőbázisból már többször is profitált, hiszen szponzorált posztok is találhatók a fiókon. Érdemes lenne vele majd hosszabban elkezdeni, hogy hogyan sikerült ennyi frontos egyszerre sikeresnek lennie.

A kedvenc képeink az instagramjáról: ide fogok pár képet beilleszteni az instagramról

Tündi – i: numbava

Weboldal: https://numbava.wordpress.com

A bemutatást ki is hagyhatjuk, hiszen a weboldalán a rólam részben és almenüjeiben minden megtalálható: https://numbava.wordpress.com/about/

Röviden összefoglalva:

  • BBG girlként kezdte, Kayla Itsines segítségével
  • eleinte csak magának dokumentálta az életmódváltását
  • fokozatosan ébredt rá, hogy ez lehet profin is
  • folyamatosan fejelsztette magát, amíg végre elégedett volna a mutatott képpel
  • sikeres véleményvezér, hiszen instán 23,4 ezer követője van és 1445 posztja (ez a szám 201703.09-én 15:04-kor volt)

A kedvenc képeink az instagramjáról: ide fogok pár képet beilleszteni az instagramról

Most még csak a jéghegy csúcsút sikerült bemutatnunk, de szeretnétek többet olvasni a témáról, akkor kommentben jelezzétek.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .