Hamarosan bárki számára elérhetővé teszik a páros live videókat

Folyamatosan képben kell lennünk a live stream fejlődésével, így örömmel értesültünk a Facebook új funkciójáról, mely szerencsére nem csak a közszereplők és az igazán nagy véleményvezérek számára lesz elérhető.

Mint ahogy az már szokás, egyelőre csak iOS felhasználók számára lesz elérhetőígy volt ez mondjuk a profilvideóval is. Hiába kerestük, sajnos nem találtuk meg, hogy ezt a funkciót mikor élvezhetik az Android felhasználók.

Fontosabb tudnivalók a szolgáltatásról:

  • már nem csak hírességek férhetnek hozzá
  • iOS felhasználók számára támogatott funkció
  • horizontális és vertikális videók is támogatottak
  • élő közvetítésből már közvetlen üzenetek is küldhetők a felhasználóknak

Miért fontosak ezek az újítások?

Elsősorban a hirdetők fantáziáját ragadhatja meg, hiszen ezzel a lehetőséggel nagyon sok területet lehet lefedni. A következő felsorolás a teljesség igénye nélkül készült:

  • két influencer közösen szórakoztathatja a közönségét, megsokszorozva az elérhető felhasználók számát, így a potenciális hirdetésfogyasztók számát, amire a cégek érzékenyek
  • kisebb költségvetésű online portálok is képesek lesznek profi élő interjúkat készíteni
  • jól kombinálható egy hely vagy termék bemutatásával, amíg az egyik képen látjuk a narrátort, addig a másik képen a terméket vagy szolgáltatást
  • funkcionálhat vágóképként hírműsorokhoz

Te mire használnád ezt az új funkciót? A választ írd meg kommentben.

A Facebook livestream közvetítések piaci térnyerésére reagálva a Google enyhíti a YouTube live szolgáltatás szigorú szabályait, hogy piacképes tudjon maradni a versenytársakkal szemben.

Ahogy már évek óta a levegőben lóg, úgy válik valósággá, hogy az emberek fogyasztási szokásai teljesen átalakulnak és az online térre koncentrálódnak.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .